Kişiye Özel Çikolata

22 Temmuz 2013 Pazartesi
Çikolatayı sevmeyen yoktur. Türkiye’ de o kadar büyük markalar boy gösteriyor ki o kadar çok kalitede ve farklı çeşitte ürünler bulmak mümkün.Bazıları kilo almamak için yememeye özen gösterirken bazıları da kullanılan malzemeler ne kadar kaliteli olursa olsun çikolata tipini beğenmez .Örneğin ben portakal ve üzüm içeren çikolatayı hangi marka olursa olsun hayatta yemem.



Kişiye özel çikolata üretimi yapılıp e-ticaret kanalıyla satıp,bir nevi butik üretim yapabilir. Böylelikle günümüzde girişimlerin başarılı olabilmesi için temel şartlardan görebileceğimiz ‘’İnovasyon ve Değer katma’’ ilkelerini uygulayabilirsiniz.



İş fikrini başarıyla hayata geçirmiş Chocomize markası altında faaliyet gösteren şirketin iletişim linkine yazının sonunda görebilirsiniz. Mantık ise şöyle özel gün ve davetiyeleri de kapsayacak biçimde, kişilerin web sitesine girerek çikolata tipini ve kullanılacak çerezleri seçebildiği bir platform. Web sitesini incelediğinizde gayet iyi ve kullanışlı bir tasarımı olduğunu göreceksiniz. Bu iş fikrini hayata geçirmek isteyen girişimcilerin bilmesi gereken şey, gelir seviyesi yüksek olan kişilere hitap edilmesi gerektiğidir.



Daha fazla bilgi için:www.chocomize.com

0 yorum:

Yorum Gönder