Kıyafetinizin Rengi Kişiliğinizi Ele Veriyor !

19 Temmuz 2013 Cuma
Gardırobunuzu açınca, en çok hangi renkle karşılaşıyorsunuz? Gardırobunuzun renk paleti aslında kim olduğunuzu yansıtıyor. 
 Kendine güvenen kadın griyi seviyor
Kendine güvenen, kendi üstünde düşünmeye, gelişmeye istekli insanların rengi gri. Gri giyiyorsanız, dünyaya “ben önemliyim” diyorsunuz. Korkusuz, atak ve kendi kararlarını alan birisiniz. Kendinizi beğendiğinizi de söyleyebiliriz.

Mavi huzurun rengi
Renk terapistlerine göre portif yaşamın rengi mavi. Mavi sevenler, kolay sinirlenmez. bu rengin tutkulu bir hayranıysanız, size göre hayat gelişi güzel yaşanmalı ve akışına bırakılmalı….

Yeşil pozitif ve umut dolu 
Siz çevrenizde her zaman tebessüm edilmesini sağlayan, mutlu bir karaktersiniz. Ruh haliniz pozitif ve lüksü seviyorsunuz. En olumsuz durumlarda bile içinizde hep umut taşıyorsunuz.

Eğlenceli kadın sarı seviyor
Sarı seviyorsanız, oldukça eğlenceli birisiniz demektir. Eski dünya görüşlerinin üstüne güneş gibi doğarak, kendi yeni dünyanızı kurmakta üstünüze yok. Sıkıcılıktan, rutinden
hoşlanmıyorsunuz. Ayrıca dikkat çekmeyi de seviyorsunuz. Mor tutkunuysanız, yaratıcı ve sanatçı ruhlu birisiniz. Farklı şeyler yapmayı seviyorsunuz. Karizmatik görüntünüzle odak noktası olmayı başarıyorsunuz.

Dişiliğin rengi kırmızı
Romantizm, aşk ve şehvet… Evet, bunlar dişiliğin rengi kırmızının şifre kelimeleri. Siz dişiliğinizin farkındasınız ve bir erkeğin dikkatini nasıl üstünüze çekeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Kırmızı sizin imzanız gibi.. Tebrik ederiz, siz bu işi çözmüş durumdasınız. Özgüveni yüksek, bedeninin farkında ve kadınlığını fark etmiş birisiniz.
 enyenitrend.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder