Milano Mobilya Fuarı 2012 - Mobilya Trendleri

21 Temmuz 2013 Pazar
Artifort - Vick Vanlian
‘Salone İnternazionale Del Mobile’ dünyanın en büyük ve en tanınmış mobilya fuarından sizler için birkaç parça mobilya ve aksesuar seçtim. Fuara 70′li yıllar damgasını vurmuştu diyebiliriz. 70′li yılların pop kültürünü fuardada ki ürünlerde de görmek mümkün. Sağda Artifort firmasının koltuğu ve solda Vick Vanlian ayaklı lamba.

B+B
 Güneşin renk tonları mobilyada bu sene en moda renk. Hipi modasından hasır koltuk ve sarı sandalyeler bahçe, balkon ve teraslar için düşünülmüş.

Feruccio Laviani
Feruccio Lavaiani’nin Emmemobili için tasarladığı bu masiv meşe masaya sanki bir masa örtüsü seriliymiş gibi form verilmiş.

Campeggi
 Metalden yapılmış bu sandalye evde aktif ve sporcu olanlar için hoş bir seçim olabilir. Hem içeride, hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 Campeggi
Hem komple bir oturma odası, hem de yatak odası olarak kullanabileceğiniz bu eğlenceli mobilya çok şık ve kullanışlı.

 Salvatore Indriolo
Salvatore Indriolo’nun sehpası dağanıklığı toplamak için ideal bir model. Ludovica und Roberto Palomba’nın sağdaki kanepeleri de oldukça şık ve farklı modülleri birleştirme imkanı sunuyor.

 
 Moroso
Sebastian Herkner’in koltuk ve seperleri gerçekten çok şık. Fuar sanki bir ressamın tuvali gibi renklerle dolu. Mobilyalarda öncelik sıcak renkler ve rahatlık.

Society
Society’nin bu renkli ürünlerini sadece fuarda değil, Milano’nun ünlü mağazalarında da bulmanız mümkün. Küçük bir parçada olsa size fuardan bir esinti yaşatmak istedim. Bakalım bu sene mobilyalarda bizi daha ne gibi yenilikler bekliyor?

1 yorum:

  1. Adsız dedi ki...:

    Mobilya satın almadan önce masko mobilya kentini gezmenizi öneririm. O kadar çok mobilya markası var ki aradığınız modeli çok rahat bulabilirsiniz.

Yorum Gönder